Det siger forældre og personale om Vibeke

Kære Vibeke

Tak for dine sommerhilsner.

Vi og vores dejlige børnebørn Peter og Helle med forældre har holdt skønne ferier på Mallorca og efterfølgende i Nice.

Peter starter i skole nu. Han går frisk til udfordringerne, og er super på rulleskøjter, kan næsten svømme, og cykler med glæde 15 km. Han tager løb, trampolin og klatring i frisk stil.

Helle er, som du sikkert husker, fuld af gå på mod, og vil prøve det samme som storebror. Det lykkes også ganske godt.

Alle disse fremskridt kan vi takke dig og din fantastiske indsats for. Peter og Helle glædede sig til hver mandag morgen med motorik. Men nu er det kommet til en ende.

Med denne lille hilsen vil vi bare sige, det har været en fornøjelse at deltage og møde dig. Vi ønsker dig alt det beds

Bedste hilsner

Hans og Bente Jensen

(Morfar og mormor)

Brev fra glade bedsteforældre der mange mandage kom til motorik med deres børnebørn. Navnene er ændret.

Mail fra en af mine søde forældre.

Begge mine børn har gået til motorik hos Vibeke. Min førstefødte (søn) gik til motorik fra ca 3 mdr og indtil 9 mdr hvor min barsel sluttede. Han har altid været rigtig godt med motorisk. 

Grundet Corona startede min datter først forholdsvist sent til motorik – først da hun var 8 mdr gammel. Da hun var 8 mdr gammel kunne hun nemlig stadig ikke mave sig frem, også selvom hun altid har været glad for at ligge på maven. Jeg troede, at fordi hun brugte så meget tid på maven, så skulle hun nok blive god motorisk. Men sådan gik det ikke. Derfor besluttede jeg mig for at begynde på motorikholdet hos Vibeke, og jeg købte også en tummelumsk. Efter en uge med en tur i gymnastiksalen hos Vibeke og fokuserede øvelser derhjemme med bl.a. flere ture om dagen i tummelumsken begyndte min datter at mave sig frem.

Jeg kan ikke tænke andet end at Vibekes øvelser til børnene virker! Tak Vibeke!

Hilsen Paula (mor til Cecilie).

Kære VIbeke !

100 tak for dig og din faglige ekspertise og kyndige vejledning i forhold til udviklingen af C…’s motorik. Vi føler og meget taknemmelige over den hjælp vi har modtaget. C… er blevet så motorisk stærk at han er startet på et gymnastikhold med jævnaldrende og lidt ældre børn. Der synes han er så sjovt og fedt – og vi voksne glædes over hans succesoplevelse. Vi vil sige dig et STORT TAK – og måske ses vi igen, da vi har et par tvillinger på 1½ år. Kærlige hilsner fra C… og familie.

Vi er Vibeke Winter evigt taknemmelige – hun gav vores dreng glæden tilbage og en tro på at kroppen kan alt – bare man tror på det. Hun har vist os forældre, at små hverdags udfordringer giver det skønneste samvær med vores børn.

Antons Mor

I dagplejen er motorik efter et kursus hos Vibeke blevet dagligdag. Snurreture, gyngeture og kolbøtter er en dejlig og sjov leg som “rykker” jeg har fået børn som har været dårligt fungerende motorisk men som efter få uger med motorik leg pludselig er kan meget mere med deres krop.

Dagplejer Cilla Transø

Da vi mødte Vibeke lagde hun mærke til, at vores datter virkede stiv i nakken, og anbefalede os at tage til kiropraktor. Det viste sig, at hun var låst i både hofte, ryg og nakke. Siden vi har lavet øvelser efter “Leg der styrker motorikken 0-1½ år” med Maja hver dag er hendes motoriske udvikling er gået meget stærkt.

Majas Mor

0