Privat Motorisk screening

Motorisk screening af børn mellem 0 og 14 år

Har I et barn, der ikke vil ligge på maven eller er sen til at kravle og gå. Et barn som løber tungt, har svært ved at hoppe, klatre eller spille bold? Et barn der er bekymret for højder, gå balance og cykle?

Rigtig mange børn har en sen motorik og for de fleste børn, bliver det ved. Det lille, barn der har svært ved at ligge på maven, bliver sen til at kravle og gå.

Barnet får svært ved at hoppe og hoppe ned, barnet løber tungt og er bange for at gå på trapper.

Børn, der er motorisk usikre, har en nedsat muskelspænding, der gør dem tunge at løfte, ikke pga. mange kilo, men fordi deres muskelspænding er lav. Vi kan se at børnene ikke glade for dreje rundt. De kommer bagud motorisk og bevæger sig ikke så meget som andre børn.

For at hjælpe barnet, skal man vide, om barnet er motorisk usikkert; det kan en motorisk screening afklare.

Kontakt Børn og Motorik for en privat motorisk screening.

Børn mellem 0 og 7 år

Børn og Motorik kan komme hjem til jer med forskellige materialer. Vi taler om jeres barn og leger motorik.

Vi slår kolbøtter, kører tummelumsk og hopper. Går balance, hopper ned og taler om færdigheder. Har jeres barn en umoden motorik, vejleder vi jer i de lege, der styrker motorikken. Varighed cirka en time.

I kan vælge, at vi motorisk screener jeres barn i gymnastiksalen. Den er fyldt med gynger, bolde, balancebane, rullebrædder, trampolin, reb og ringer. Vi mødes i salen med jeres barn. Stille og roligt ser vi på jeres barns motorik for at vurdere, om barnet har brug for motorisk leg.

Pris for motorisk screening fra

800 til 1200 kr.

plus transport.

Børn mellem 8 og 14 år.

De store børn har haft en umoden motorik siden de var små. Barnet var sent til at kravle og gå. Løber tungt, er bange for højder, er ikke glad for at cykle og vil nødigt gå til sport. Barnet har det ofte svært i frikvarterer og til idræt, det er svært at være den, som ikke har så nemt ved at bevæge sig.

De store børn vil vi gerne motorisk screene i den store gymnastiksal. Her er der ringe og tove, ribber, bomme, gynger i lange reb, balancebaner osv.

Vi leger os gennem en times motorik, så børnene har det sjovt, samtidig med at vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe barnet bedst.

Efter den motoriske screening får I et hjemmeprogram der styrker motorikken og mulighed for at kunne gå til motorik.

Varighed 1 time.

Pris for motorisk screening fra

800 til 1200 kr.

plus transport.

0